Suggesties

 

Voorgerechten:

Carpaccio van Sashimi tonijn, dressing met soja-look, gember
en kruidenslaatje
€ 14.50

Kleurrijk kruidenslaatje met gebakken scampi’s, bieslookdressing
en Roma tomaat
€ 15.00

Groentesoepje met tuinkruiden en balletjes 
€ 6.00

Slaatje met gemarineerde kip, dressing met een fijne
groenten-honing-balsamico en krokante ui
€ 14.00

Tongrolletjes in een spinazieroomsausje 
€ 14.50

Carpaccio van Breydel ham, mosterd-honing dressing en een slaatje
€ 27.00


Hoofdgerechten:

Trio van vis, gebakken groenten, beurre blanc en peterselieaardappelen
€ 25.00

Eenden filet, porto-sausje, cassoulet van groenten en kroketjes 
€ 27.00

Filet van Bresse hoen, champignonsausje met dragon,
warme groenten en kroketjes
€ 24.00

Gebakken slibtongetjes, aardappelpuree met kruidenkaas, lentegroenten en beurre blanc 
€ 26.00

T-bone steak ‘Black Angus’ (450gr), pepersaus, aardappel in
de schil met zure room en een slamix
€ 29.00

Langzaam gegaarde varkenswangetjes in Westmalle,
gestoofde groenten en kroketjes
€ 24.00

 

Desserts:

Gemarineerde aardbeien met chili peper, vanille-ijs en munt 
€ 8.00

Warm appeltaartje met abrikoos-honingsaus en vanille-ijs 
€ 7.00

Tiramisu roomijs, crumble van speculaas en chocoladesaus 
€ 7.00

Sushi van fl ensjes met chocomousse, gebakken amandelen en vanille-ijs
€ 7.00

Sabayon van sinaasappel met vanille-ijs 
€ 8.00   

 

/