Suggesties

 

Voorgerechten:

Tongrolletjes, wok groenten en een kreeftensaus
€ 14.00

Groenten roomsoepje met spekjes
€ 6.00

Slaatje met feta, olijven en souvlakis
€ 14.00

Rundercarpaccio, dressing met fijne groenten-honing-witte balsamico en een witloofslaatje
€ 15.00

Kleurrijk slaatje, gerookte vis, gekookt ei, kerstomaatjes, bieslookdressing
€ 15.00

 Tagliata “Black Angus”, rucola, parmezaanse kaas, pesto, olijven,..

€ 15.00


Hoofdgerechten:

Kotelet “Duroc D’olive”, groenten-puree en een blackwellsaus
€ 27.00

Kangoeroefi let, aardappelgratin met kruidenkaas, seizoengroenten enn een portosausje
€ 28.00

Entrecote “Belgisch wit-blauw” (300gr) met slamix, pepersausje en frietjes
€ 27.00

Diamanthaasje “Black Angus”, groentenpuree, champignonsaus en kroketjes
€ 27.00

Kabeljauwhaasje, wok groenten, beurre blanc en aardappelgratin met broccoli
€ 26.00

Goudbrasemfi let, mix van wintergroenten, bisque van garnalen en puree
€ 25.00

 

Desserts:

Nougat glacé met rode vruchten
€ 7.50

Warme appeltaart, abrikoos-honing sausje en vanille-ijs
€ 7.00

Warme bosvruchten met vanille-ijs
€ 6.50

Chocomousse, vanille-ijs en gebakken amandelen
€ 7.00

 

/